Tiszaföldvár | Városi | Galéria - beta 1.0

Városi Galéria

Galéria


Minden évben 7-8 alkalommal nyit új tárlatot a galéria, ahol alkalmanként 2-3 alkotó mutatkozik be alkotásaival. Emellett 2 állandó kiállítónk is helyet kapott a Városi Galériában. Erdős Hanna világbajnok és olimpiai mestercukrász cukorterme, és a Tiszaföldvár Népi Díszítő Művészeti Kör hímzései várják az ide látogatókat.

2010-ben látható volt az országos Eszencia Tárlat, amelyben alkotótársunk Pálinkás Éva munkáját is beválogatták. Ez egy utazótárlat, melyet az ország minden megyéjéből válogatnak össze, hogy megmutassák az amatőr művészet sokszínűségét.

A Szolnok és a Csongrád megyében szervezett kiállításokon minden alkalommal egyesületünkből 20-30 alkotás kap zsűrizést, s még mellette 2-3 kiemelt egyéni díjat kiérdemelnek alkotóink.

Minden évben megújulunk, folyamatosan fejlesztjük magunkat, egymást, továbbképzésekre járunk, vagy szervezünk. Rendszeresen részt veszünk alkotótáborokban.

Egyesületi kiállításunk volt Csongrád-Bokroson, Szolnok megyei tárlaton, Szolnokon, Budapesten a Budai Vigadóban, Gödöllőn a Polgármesteri Hivatalban, Budapesten, Pozsonyban, Kengyelen, Debrecenben, és folyamatosan a Városi Galériában.